Perscontainers van hoge kwaliteit

Wanneer u voor een langdurige periode bedrijfsafval wilt laten afvoeren, is een perscontainer een milieubewuste optie. Perscontainers zijn namelijk dé oplossing om grote hoeveelheden bedrijfsafval op een vlotte en gemakkelijke manier af te voeren. In een perscontainer wordt uw bedrijfsafval gecomprimeerd, waardoor het minder ruimte in beslag neemt. Zo bespaart u op de transportkosten van het afvoeren van een bedrijfsafval.

Wanneer kiest u voor een perscontainer?

Een perscontainer is al rendabel vanaf 10 m3 afval per week, van één afvalstroom, zoals bijvoorbeeld papier en karton, restafval, of folie. In drie situaties zijn perscontainers voor u interessant:

  • U heeft weinig ruimte om afval op te bergen, maar veel afval van één afvalstroom
  • U wilt de grote hoeveelheid afval terugbrengen naar een compacte hoeveelheid
  • U hebt veel transporten nodig om de grote hoeveelheid afval af te voeren en wilt dat verminderen

Kiest u een grote of kleine perscontainer?

Er zijn natuurlijk diverse soorten en maten perscontainers die u bij ons kunt aanschaffen. Zo hebben wij mooie, kleine perscontainers, voor als u geen plek, of niet genoeg afval hebt voor een grote perscontainer. Verder kunt u natuurlijk kiezen tussen een mobiele of stationaire perscontainer, een container met of zonder hefkantelinstallatie, enzovoorts.

Bekijk hier onze volledige voorraad

De voordelen van het kopen van een perscontainer

Het aanschaffen van een perscontainer heeft behoorlijk wat voordelen. Met een perscontainer lost u dan ook gemakkelijk uw afvalprobleem op. Hieronder leggen we in drie punten uit, waarom het kopen van een perscontainer zoveel voordelen met zich meebrengt.

  • U bent minder geld kwijt aan het laten ophalen van uw afval, want de hoeveelheid afval is compacter en er past dus meer afval in één container
  • Ook als u maar weinig ruimte tot uw beschikking hebt, kunt u een perscontainer aanschaffen, deze containers hoeven namelijk niet zo groot te zijn en maken afvalstromen, zoals bijvoorbeeld karton, al snel 4 tot 7 keer kleiner
  • Een perscontainer is gesloten, zo voorkomt u stank, zwerfvuil en ongedierte

Transport van de container

Ook wanneer u de container eenmaal hebt aangeschaft, kunt u nog op onze hulp rekenen. Wij helpen u namelijk graag met het transport van uw gekochte perscontainer. Zo zorgen we ervoor dat uw container moeiteloos op de juiste locatie terecht komt.

Neem contact met ons op

Een perscontainer kopen

Als u een perscontainer wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk weten hoeveel geld u daaraan kwijt zult zijn. Aangezien het formaat van de containers verschilt, verschilt de prijs natuurlijk ook. Als u erover denkt om een container, zoals een perscontainer, te kopen, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.