Hoge kwaliteit portaalcontainers

Portaalcontainers zijn geschikt voor verschillende soorten afval. Wanneer u van plan bent om om te gaan slopen, te klussen, of om het huis grondig op te ruimen, is een dergelijke portaalcontainer perfect voor u. Door de lage opening aan de voorkant kunt u eenvoudig grote stukken afval in de container werpen. Met een portaalcontainer kunt u gemakkelijk het afval bij u af laten voeren.

Wat mag er in een portaalcontainer?

In niet alle portaalcontainers mag hetzelfde afval. Onze containers zijn geschikt voor onder andere bouw- en sloopafval, puin, hout, groenafval en isolatiemateriaal. Alle afvalsoorten mogen echter niet allemaal bij elkaar, in verband met recycling van de materialen. Zo mag u bijvoorbeeld geen asbest, matrassen, dakafval, chemische of gevaarlijke middelen en autobanden afvoeren in een portaalcontainer.

Bekijk hier onze volledige voorraad

Portaalcontainers in verschillende afmetingen

Er zijn verschillende soorten portaalcontainers. Deze afmetingen staan niet alleen voor de grootte van de containers, maar ook voor wat voor soort afval er in zo’n container gedaan mag worden. Wilt u weten welke afmetingen u precies nodig hebt voor een bepaald soort afval? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wij hebben een aantal verschillende afmetingen in ons assortiment. Hieronder geven we u een overzicht:

  • Portaalcontainer 2m3
  • Portaalcontainer 3m3
  • Portaalcontainer 4m3
  • Portaalcontainer 6m3
  • Portaalcontainer 10m3
  • Ook leverbaar als afval huisje

Het vervoer van de container

Hebt u een portaalcontainer bij ons aangeschaft, maar kunt u deze niet vervoeren? Dat is geen probleem. Wij kunnen de container namelijk voor u naar de juiste locatie brengen. De container kunnen wij zowel in het binnenland, als het buitenland vervoeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u snel met de container aan de slag.

Neem contact met ons op

Portaalcontainer kopen

Voordat onze containers in de verkoop gaan, onderwerpen wij deze aan een grondige inspectie. Zo weten we zeker dat wij enkel containers verkopen die voldoen aan kwaliteitseisen. Dat maakt dan ook dat de containers die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn. De prijs van onze containers proberen wij zo laag mogelijk te houden. Hebt u nog vragen over onze containers, of wilt u graag een container kopen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen!