Nieuwe schaftkeet of kantoor container kopen

Wij van J. Spapens Trading hebben de beste producten voor uw werkomgeving. Wij hebben handige oplossingen voor een tijdelijke werkomgeving. Deze zijn altijd van hoge kwaliteit en kunt u bij ons aanschaffen voor een scherpe prijs. 

Schaftkeet te koop bij J. Spapens Trading

Een schaftkeet, ook wel bouwkeet genoemd, is een tijdelijke vesting voor bouwvakkers op de bouwplaats. Een schaftkeet is verplaatsbaar, dus wanneer de bouw voorbij is, kan deze keet makkelijk naar de volgende bouwlocatie verplaatst worden. Een schaftkeet wordt veelal gebruikt om pauze in te houden, maar soms ook om materialen en apparaten in op te slaan. 

Schaftunit kopen?

Een kantoor container is de perfecte oplossing voor een tijdelijke of permanente kantoorruimte. Een kantoorunit is ruimtelijk ingericht, met veel ramen, waardoor er een mooie hoeveelheid licht binnen komt. Het installeren van een kantoor container is makkelijk en zo gebeurd, waardoor u snel en makkelijk aan het werk kunt. Wij hebben kantoorunits van verschillende afmetingen, waardoor u altijd wel een fijn kantoor voor uw doelstellingen kunt vinden.

Bekijk hier onze volledige voorraad

Schaftkeet kopen van J. Spapens Trading

J. Spapens Trading verkoopt schaftketens en kantoorcontainers van hoge kwaliteit. Onze producten zijn vrijwel altijd als nieuw, maar omdat ze al eens gebruikt zijn, kunt u ze voor een mooi prijsje aanschaffen. Bent u op zoek naar een kantoorunit of schaftkeet, of wilt u graag eens komen kijken? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste schaftkeet of kantoorunit voor u!

Anssems schaftwagen

Nieuw en gebruikt te koop/huur

j spapens keten foto bewerkt
schaftkeet11